Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindenféle

2008.05.20

Tegnap este megyek haza tollasról-zárva az ajtó.És nem a Foltos feküdt elé (nem szabadott kimennie),hanem valaki (gondolom a Boldi)bezárta.De miután kitartóan dörömböltem,egy idő után beengedett.

A mai nap is "vidáman" kezdődött.Alig tudtam felkelni és ráadásul esett az eső.Az esővel alapból semmi bajom nincs.Például kitűnően lehet aludni az esődobolásra,meg nézni,ahogy a pocsolyákban gyűrűzik a víz.Sőt,meleg esőben még megázni is szeretek.Nade suliba menni és megázni egyszerre?!Ráadásul két táskával meg egy tollasütővel.
És időben jött-érkezett a Délibe a vonat.És nem futottunk tesin kint.És ezzel elérkeztünk a második ponthoz,úgyanis a tesióra első 10 percében,amíg kidobosoztunk,a Rékának és a Sziminek sikerült úgy összekaramboloznia,hogy a Rékának eltört a kulcscsontja.:(

Japánon elkezdtük a kanjikat.Leírni még csak-csak leírom őket,de hogy fogom megjegyezni,hogy melyik mit jelent?

Bioszon nem szeretjük a laptopot.Vagy akad vagy nincs hang vagy lefagy.De azért szeretjük a filmeket,akkor is ha akadnak.Főleg a harcsát,aki a földön ugrabugrál kilométereket meg a lazacokat,akik meg a vízeséseken ugrálnak kilométereket.

A föcit azt úgy,ahogy van,el kéne törölni.Jövőhéten röpit írunk és nekem fogalmam sincs,miből.Ciklonok,anticiklonok,futóáramlások,monszunszelek,meg ilyenek.De hogy mia francot kell róluk tudni,azt nem tudom.És hogy őszinte legyek,nem is érdekel.

A matek nem érdekel,de azt legalább értem.Amíg elmagyarázza.Utána már nem tudom egyedül megcsinálni és jövőhéten matekból is doga lesz.Nemnemnemnem és nem.

A Dia volt tollasozni.ÉS fog járni kedden :D
Zsófi meg lesérült.Meghúzta a vállát.Átadom neki a kézfájásomat...de így is megvertük Jenest meg Gábort.Lehet,hogy máskor is elöl-hátult kéne játszanunk.

A tejszínhabos eper meg szimplán finom.Mint a tejszínhabos banán.És fagyizni akarok.

Beljavev:Az utolsó atlantiszi.Annyira nem ragadott meg,de jó ötlet.Csak túl rövidnek találtam.Szinte el se kezdődött és már vége is.Atlantiszról nagyjából semmit nem tudunk meg,csak a pusztulását.Ha kicsit többet írna az atlantiszi hétköznapokról,akkor jobb lenne.
Beljavev:A levegőkereskedő.Ez viszont igen.Még nem olvastam végig,de ez pereg.Itt leír mindent,ami lényeges,amit lehet.Egész logikus,bár nem mindenhol,de nagyon...hogy is mondjam?Megrázó.És elgondolkodik az ember,hogy mi lenne ha...ha lenne egy ember,aki az egész Földön uralná a szelet,a viharokat,mindent?És ha nem akarja,hogy valaki a közelébe jöjjön,egy egyszerű,de végzetes (hó)viharral odébbfújja párszáz kilométerrel.Közben pedig ellopja a légkört,mindenkit meggyilkol,mindenki megfullad,csak az nem,aki vele van...mi lenne,ha cseppfolyós levegő lenne a fizetség?Ha máshogy nem lehetne életben maradni,csak ha levegőt vennél minden reggel az utcán.Hátborzongató.

És fáradt vagyok,igenis fáradt,mert nem tudom kialaudni magam.Mert este nem tudok elaludni,reggel nem tudok felkelni.vagyishogy felébredek,mert világos van,mert ugatnak a kutyák,mert trappol a Boti,de én még ALUDNI akarok.És a suliban pörgök,bár egyre kevésbé,de a vonaton elelszom.Mikor lesz már évzáró?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Törés

(Bora, 2008.05.21 19:34)

Pedig szurkoltam, hogy se Te, se Réka kulcscsontja ne legyen.:-S Ennyit a keddről.