Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sírni

2009.02.06

Most raktam le a telefont,nem akarok senkivel beszélni,miért nem lehet ezt megérteni?Szükségem van rá,hogy néha egyedül legyek és ne szóljon senki hozzám,miért baj az?Olyankor senki nem hibás,csak aki nyaggat.És nem mások,hanem magam miatt vagyok ilyen,csak magamat utálom,senki más nem tehet róla.

Gyűlölöm magam.MA délután be kellett volna ugrani egy autó,egy villamos,egy busz,egy valami elé.Akkor meghaltam volna,nem akarnék sírni és sokkal egyszerűbb lenne minden.

Az lenne a legegyszerűbb,ha senkit nem engednék közel magamhoz és akkor a világ végéig egyedül lehetnék.Nem okoznék senkinek fájdalmat,nem bántanék meg senkit és engem is békénhagynának.
de most már mindegy,erről úgyis lekéstem. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

morr

(Réka, 2009.02.08 18:01)

Akkor érezheted magad szarul, amiatt mert gonoszkodós vagy, ha szóva teszem, hogtedd, amúgy meg van tiltva! XD Legalábbis az én részemről ez vonatkozik rád. :) Külömbenis, nem szólok, hogyha úgy gonoszkodsz, hogy tényleg nagyon?! :P :)

xxx

(lborka, 2009.02.07 19:17)

Mármár jobb,csak tegnap borultam ki.És jó volt veled hülyülni,főleghogy hét elején olyan gonosz voltam veled végig...én akkor nagyon szarul éreztem magam miatta,bocsi...

ejj... :S

(Réka, 2009.02.07 18:25)

Hát nézzenek oda!
Micsoda dolog mán ez?! :S Ne tessék rosszkedvűnek lenni semmikor sem... pláne olyankor ne, amelyik napon tudom, hogy amúgy röhögtünk egy sort! Olyan nyominak fogom érezni magamat tőle. :S Tessék felvidulni és szólni egyszer, ha gondolod, hogy nyugi kell. Tanultam a leckéből, és amikor egyetemes "hétfő-depid" van már akkor is csak egyszer kérdezem meg, és utána békén hagylak, szóval tanulok én! :) Tessék fölvidulni! Minden zöld! :)