Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lucanap

2008.12.13

Először is regisztrációkor kaptunk naggggyon menő lucaszék-tetoválást a kezünkre.Az enyém úgy néz ki mint egy görög pí-betű.És még mindig nem sikerült lemosni a kezemről.

Árultunk mi mindenfélét:mécsest,sütit,harangot,papírmasé fülbevalót,medált,édességcsomagot,bárányhimlős gyertyát,ilyeneket.Találkoztam a Gerivel meg voltak ott Budenzes tanárok is.
Meg lehetett férjessütit kapni,mindegyikbe bele volt ütve egy fiúnév,a majorosok közül.(értelmes mondat.nem baj)Én vettem négyet is,de csak háromban volt név,akik közül egyet ismerek.

Aztán voltak egyéb érdekes dolgok is,pl Csanád meg Viktor összeházasodott,meg Viktor és Barbi,Viktor és Szonja és Csanád is vett vagy 5-6 férjet.Julcsi meg kihúzta Zolit,a Boró Árpit,és ennyi akit ismerek azt hiszem.

Ma sikerült délben ikászálódnom az ágyból és egy óra eltéréssel reggeliztem és ebédeltem.És már megittam egy narancsos teát (tegnap 3 óra alatt megittam 3 citromosat,majd ma este is :p) és ettem csokiskekszet,csak az a baj h a pincében van és nem merek kimenni érte,mert mi van ha leszekad az a léc alattam vagy lessek vagy nemtudom és akkor nem tudok több csokiskekszet enni.

Viszont most hétvégén nem kell tanulni.Vagyis kéne matekot,de azt nem,majd vasárnap délután.Meg kéne rajzot csinálni,de nincs nálam színes,festeni meg nem fogok.

Jaés kaptam Biától telefontartót,ő csinálta,nagyon szép,köszönöm szépen.

"-Szerinted kihozhatom a csokiskekszet?
-Nem.
-Szerintem sem.Vagyis nem merek kimenni érte.
-Nem baj.
-Miért?
-Mert veszélyes.Függőséget okoz."
(Boldi,én)

És Rejtőt olvasok,Életmű sorozat 3-at,Vadnyugati történetek.Tigrisvér.Texas Bill,a fenegyerek.A Nevada szelleme.Pokol a hegyek között.Nincs kegyelem.Az ellopott futár.A Néma Revolverek Városa.Csontbrigád.
((((A Csontbrigád és Az ellopott futár miért ide került???))))

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.